Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita les obres de la coberta de la Pista Poliesportiva Municipal del Casal de Joves

Escoltar

L’alcalde visita les obres de la coberta de la Pista Poliesportiva Municipal del Casal de Joves

L’espai es podrà utilitzar també com a zona d’usos múltiples amb un aforament de 810 espectadors



L’alcalde, David Bote, acompanyat del regidor d’Esports, Josep Maria Font, ha visitat avui les obres de la coberta de la Pista Poliesportiva Municipal del Casal de Joves. 



Les obres permetran disposar d’un espai cobert permanentment ventilat de prop de 900 m². La coberta és d’encavallades. També s’estan renovant les pistes existents: una pista central de bàsquet de 28 x 15 m (pista reglamentària màxima), dues pistes transversals de 18 x 12 m i una pista central per a entrenaments de futbol sala/handbol.



S’incorpora un petit magatzem de material esportiu a peu de pista i, en planta altell, un espai tècnic per reubicar els aparells exteriors de climatització del Casal de Joves. L’equipament esportiu disposarà d’un accés per a vehicles de manteniment i un nou accés principal per a vianants des de la ronda d’Alfons X El Savi. El projecte també inclou renovar el paviment interior, l’equipament esportiu, els elements d’enllumenat i la megafonia, així com instal•lar dos punts de connexió d’aigua.



Quan finalitzin les obres, l’espai quedarà adaptat a les normatives d’accessibilitat i contra incendis per fer possible utilitzacions especials que acollin activitats de pública concurrència com a zona d’usos múltiples amb un aforament màxim de 810 espectadors de peu.



Les obres van començar al juny de 2016 però el projecte es va haver de modificar per problemes de fonamentació del mur que limita amb el Palau Municipal d’Esports Josep Mora. Aquest fet va obligar a fer els fonaments i un nou mur de contenció de formigó armat per consolidar l’estructura del tancament, i ha retardat el calendari d’execució. Els treballs, adjudicats a l’empresa Arcadi Pla S.A, tenen un cost previst de 375.175,93 €, IVA inclòs. Es preveu que estiguin enllestits al maig.



Mentre es realitzen les obres, l’Ajuntament ha reubicat els clubs que utilitzen la pista per als seus entrenaments habituals en centres escolars i altres equipaments de la ciutat, fent-se càrrec de les despeses de lloguer generades.