Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde visita les obres de la zona verda que l’Ajuntament urbanitza després d’enderrocar Can Civit

Escoltar

L’alcalde visita les obres de la zona verda que l’Ajuntament urbanitza després d’enderrocar Can Civit

A més de l’ampliació de voreres es crea un nou espai de jocs infantils

L’alcalde, David Bote, i la regidora de Via Pública, Equipaments i Espais Públics, Núria Moreno, han visitat avui les obres d’urbanització de l’espai públic resultant de l’enderroc de l’antic edifici de Can Civit, a la ronda de Leopoldo O’Donnell. La regidora d’Urbanisme, Núria Calpe, i membres de la junta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Peramàs-Esmandies també han assistit a la visita.

 


Les obres van començar el passat mes de juny. L’antic edifici de Pintures Civit ja s’ha enderrocat i s’ha reomplert la planta soterrani, actuació que ha permès deixar el solar lliure per començar les obres d’urbanització. El projecte preveu crear una nova plaça de 975 m² amb paviment de sauló, bancs i jocs infantils. Al costat de la ronda es col·locarà paviment de vorera de peces de pedra artificial.

 


Al carrer de Pompeu Fabra es preveu arranjar el mur existent i substituir la barana metàl·lica que serveix de passamà. Els armaris de les escomeses de subministrament elèctric es desplaçaran fins al mur.

 


El pas de vehicles per a la sortida de l’aparcament privat que hi ha l’àmbit s’ha desplaçat uns metres, també a tocar del nou mur, donat que està previst eixamplar el pas de vianants i ordenar les voreres i l’estacionament, que passa de semibateria a cordó.



S’instal·larà nou enllumenat per a la plaça i es col·locaran papereres i bancs. La zona de jocs tindrà un tancament de fusta. Per últim, l’eixamplament de la vorera permetrà plantar m´ñes arbres, en concret lledoners.



L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Catalana d’Infrastructures i Serveis Associats SL per un import de 113.923,48 €. D’aquests, 100.000 € es finançaran mitjançant els ajuts de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona. El termini d’execució dels treballs és de 3 mesos, i per tant es preveu que estaran enllestits a finals de setembre.