Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Familiar de Les Santes proposa una desena d’espectacles i una zona de tallers i activitats

Escoltar

L’Espai Familiar de Les Santes proposa una desena d’espectacles i una zona de tallers i activitats

La zona compta amb servei de guardacotxets i servei de menjar i de beure



L’Espai Familiar de Les Santes s’estrena avui 25 de juliol i estarà instal·lat al Nou Parc Central fins al 29 de juliol. Durant quatre tardes s’han programat prop d’una desena d’espectacles de diferents disciplines artístiques com dansa, teatre, música i màgia. A banda dels espectacles, el públic familiar pot participar en tallers i activitats instal·lades de forma fixa en aquesta zona del parc que també compta amb servei de guardacotxets i servei de menjar i de veure sobre rodes, en les food trucks. 




Les activitats i tallers són un Racó de Contes a càrrec de la Xarxa de Biblioteques de Mataró; un Espai de Jocs a càrrec de Pinxo Carbassó; uns Espais de Pintura i Dibuix; la zona del Maquilla’t, sigues un/a artista; escacs en taula; un Espai de Dansa a càrrec de Dans Invitro i l’Autobús Jovi d’Arts Plàstiques.






Tarda Guillada, gegants i aigua




A banda de la programació de l’Espai Familiar, la programació de la Festa Major de Les Santes 2017 inclou una gran varietat d’activitats pensades per al públic familiar.




La Tarda Guillada que inclou els actes De Parranda!, la Convidada de la Família Robafaves, el Corre-Guspira, la Pujada Tabaladeta i La Ruixadeta són activitats on els més petits de la ciutat poden gaudir de la música, el foc i les figures de la ciutat. Altres activitats com són l’Esquitxada de Colors i les cercaviles amb la Família Robafaves s’omplen de públic infantil que viuen amb intensitat la Festa Major.