Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La conferència amb motiu dels 50 anys de l’Escola GEM aborda les perspectives educatives actuals

Escoltar

La conferència amb motiu dels 50 anys de l’Escola GEM aborda les perspectives educatives actuals

El ponent ha estat el president del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu, Joan Mateo

El regidor d’Educació, Miquel Àngel Vadell, i el president de la Fundació GEM, Àlex Araujo, han obert avui, 24 de gener, l’acte institucional de celebració dels 50 anys de l’Escola GEM. L’acte ha consistit en la conferència “L’ensenyament a Catalunya: avaluació i perspectives de futur”, a càrrec del president del Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i catedràtic de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació de la Universitat de Barcelona (UB), Joan Mateo.



Durant la ponència el catedràtic Joan Mateo ha posat de manifest que la complexitat de la societat actual fa necessari que els models educatius estiguin en contínua reflexió. El desenvolupament de les competències és necessari perquè el coneixement actual és global i evoluciona de forma exponencial.



L’alcalde, David Bote, ha estat l’encarregat de tancar l’acte que ha omplert el Saló de Sessions de l’Ajuntament per alumnes, professors, ex-alumnes i diferents agents de la comunitat educativa de la ciutat. 


La conferència s’ha pogut seguir en directe per streaming gràcies a la col·laboració de la Xarxa Audiovisual Local i M1TV.