Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, visita l’Ajuntament de Mataró

Escoltar

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, visita l’Ajuntament de Mataró

Es reuneix amb l’alcalde i regidors per tractar de diferents temes em matèria de serveis socials i ocupació

La consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Mataró en el marc de la seva visita a la ciutat per presentar el projecte d’Ateneus Cooperatius. La consellera ha estat rebuda per l’alcalde, David Bote, i altres regidors del consistori.

 


Dolors Bassa ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament. Amb motiu de l’Any Puig i Cadafalch, l’alcalde li ha fet entrega com a regal d’una parella de subjectallibres decorats amb el disseny d’un esgrafiat del sostre de la sala central de la Casa Coll i Regàs, obra de l’arquitecte mataroní.

 


Després de la signatura en el Llibre d’Honor, l’alcalde i la consellera han celebrat una reunió on han parlat del contracte programa de la Generalitat en matèria de serveis socials, i de diferents temes relacionats l’aplicació de la Llei de Dependència, l’atenció a gent gran i a discapacitats, i dels programes subvencionats per al foment de l’ocupació.

 


A la reunió també han assistit el regidor de Sanitat, Salut, Consum i Gent Gran, Joan Vinzo; la regidora de Benestar Social, Convivència i Política Social d’Habitatge, Isabel Martínez; el regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell; el director general de Protecció Social de la Generalitat, Joan Ramon Ruiz; i el director general d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat, Josep Vidal.