Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La fira Mataró Tren creix i es trasllada al Tecnocampus per consolidar-se com a esdeveniment de referència en l'àmbit ferroviari

Escoltar

La fira Mataró Tren creix i es trasllada al Tecnocampus per consolidar-se com a esdeveniment de referència en l'àmbit ferroviari

S'ha creat un Consell Assessor i es compta amb la col·laboració del director de la fira Expotren Lleida, Raül Valls

La fira Mataró Tren farà un canvi de rumb coincidint amb la celebració de la 13a edició, que tindrà lloc els propers 28 i 29 d’octubre. La voluntat és posicionar el certamen com a referent de les fires d’aquest àmbit i consolidar la ciutat com un centre d’intercanvi de coneixements i experiències per a les entitats i grups ferroviaris. 

 


Una de les novetats més destacades d’enguany serà el canvi d’emplaçament de la fira, que es traslladarà de la plaça de Santa Anna al TecnoCampus. Aquest canvi d’ubicació permetrà ampliar les dimensions de l’esdeveniment, unificar en un únic espai les diferents propostes i donar cabuda a noves activitats.

 


Per aconseguir convertir la fira en un referent s’ha promogut la creació d’un Consell Assessor format per diversos professionals coneixedors del sector, membres de les entitats més representatives de l’àmbit de l’oci ferroviari català: Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril, Cercle Històric Miquel Biada, Grup Ferroviari Mataró, Expotren Lleida, Marklin, Tecnocampus i Ajuntament de Mataró.

 


L’Ajuntament també compta amb el suport del director de la fira Expotren Lleida, Raül Valls, que està duent a terme tasques d’assessorament en aspectes globals d’organització i de comercialització per a la captació de participants a l’esdeveniment. Valls dirigeix la fira Expotren Lleida des de la seva creació, el 2010, i també és el director de la revista Mastren, una publicació especialitzada en modelisme i turisme ferroviari.