Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova Fira Mataró Tren va rebre 5.000 visitants en dos dies

Escoltar

La nova Fira Mataró Tren va rebre 5.000 visitants en dos dies

Més de la meitat dels assistents, el 54%, eren de fora de Mataró, majoritàriament de la demarcació de Barcelona



La nova Fira Mataró Tren que es va celebrar el 28 i 29 d’octubre al TecnoCampus va rebre 5.000 visitants. El 46% d’aquests són de Mataró, mentre que el 54% dels visitants han vingut de fora de la ciutat, destacant el nombre de visitants de Barcelona ciutat i d’altres municipis de la comarca del Maresme. També es van rebre visitants de la província de Girona, de Lleida, Saragossa, Granada, Escòcia i de França. Aquests, la majoria, són aficionats modelistes del món ferroviari. 




Un centenar de persones van assistir a les conferències; més de 300 persones van assistir a les projeccions sobre Miquel Biada i la història del ferrocarril; i 600 infants amb els seus pares, uns 400, van participar en els tallers infantils. Els mitjans de transport gratuïts que facilitaven l’arribada del públic des del centre de Mataró i des de l’estació de Renfe també van tenir una molt bona acollida. El trenet turístic que connectava la plaça de Santa Anna amb el TecnoCampus va realitzar 4.200 viatgers i 565 persones van utilitzar el servei especial de bus.


 




Valoracions dels expositors

 




Pel que fa a les valoracions sobre la Fira Mataró Tren per part dels expositors que hi han participat, 8 de cada 10 expositors valoren positivament la Fira Mataró Tren. Pel que fa a les activitats programades, gairebé la meitat dels expositors, un 44%, les valoren amb un molt bé i un 39% amb un bé. El 17 % restant tenen opinions diverses o no han respost respecte aquest punt.


A la pregunta sobre si s’han assolit els resultats esperats, el 72% dels expositors asseguren haver cobert i, fins i tot, superat les seves expectatives; un 22% no han aconseguit el que esperaven i un 6% no ho ha valorat encara.


El 72% dels expositors tenen intenció de tornar a participar en la propera edició i un 28% ho valoraran properament.