Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova temporada del Teatre Monumental oferirà sessions dobles d’alguns dels espectacles

Escoltar

La nova temporada del Teatre Monumental oferirà sessions dobles d’alguns dels espectacles

Grans noms de l’escena catalana del teatre, el circ i la dansa passaran pel teatre mataroní a partir de l’1 d’octubre



La nova temporada estable del Teatre Monumental oferirà sessions dobles de tres dels sis espectacles programats. Aquesta mesura es pren perquè els abonats i el públic general puguin disposar de millors localitats en els espectacles “Art”, “La treva” i “Mur”. Des de l’1 d’octubre fins al 29 de desembre, el públic mataroní i maresmenc podrà gaudir de grans figures del teatre, el circ i la dansa actual, com és el cas de Clara Segura, Pere Arquillué, Francesc Orella, David Selvas i Ramon Madaula, entre d’altres. 




La temporada escènica de tardor començarà l’1 d’octubre amb “Boscos”, la peça d’un dels dramaturgs més destacats dels darrers anys: Wajdi Mouawad. Un dels seus principals valedors, Oriol Broggi, s’encarrega de portar en escena aquesta epopeia familiar que recorre tres segles, dues guerres mundials, dos continents i una massacre terrorista al Canadà i un feminicidi. Broggi dirigeix a un repartiment amb 11 actors i actrius, entre el que destaca la mataronina Clara de Ramon.




El segon espectacle és un dels èxits de la temporada teatral barcelonina, l’“Art”, de Yasmina Reza que ha traduït Jordi Galceran. El 14 d’octubre, i amb doble sessió, els espectadors podran degustar aquesta excel·lent comèdia sobre la fragilitat de les relacions humanes, protagonitzada per tres grans actors: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.




El 28 d’octubre, el teatre deixarà pas a la dansa per veure un programa doble de la mà dels coreògrafs Thomas Noone i el seu “Many” i Roser López Espinosa que presenta “L’estol”. Aquesta és una producció nacional de dansa que neix per tal de donar visibilitat, compartir i apropar a públics més amplis els creadors del país. El Pla d’Impuls a la Dansa de la Generalitat de Catalunya, amb la complicitat del Mercat de les Flors de Barcelona i de 18 equipaments escènics municipals –entre els quals hi ha Mataró-, acorda produir una peça de gran format escènic que es podrà veure la temporada 2017-2018 en la programació del Mercat de les Flors i en expansió als teatres municipals del territori.





De la dansa passarem al darrer projecte de la pallassa Pepa Plana, “Paradís pintat”, que arribarà a Mataró l’11 de novembre. Estrenat dins el Festival Grec, l’espectacle és d’aquells bombons teatrals que sorprenen l’espectador. Una pallassa que fa riure, sí, però que també sap connectar amb la cara més tràgica del món i donar-li un to ple de poesia i de tendresa.




Sense deixar el compromís escènic amb la crua realitat, la tarda nit del 25 de novembre “La treva” s’instal·larà al Teatre Monumental amb doble sessió. Aquesta obra majúscula, dirigida per Julio Manrique i interpretada per Clara Segura, David Selvas, Ramon Madaula i Mima Riera, esdevé un debat sobre el paper del periodisme de guerra.




La temporada es clourà el 29 de desembre amb el retorn al Monumental de“Mur”. Aquesta producció de circ amb segell mataroní es va poder veure ja a la ciutat en una versió embrionària i ara, després d’un any de trepitjar diferents escenaris de l’Estat, torna a Mataró per tancar la gira. Nou artistes en escena, alguns integrants de Circ Vermut i de Circ Bombeta, dirigits per Nacho Flores, oferiran un espectacle de circ, vital, poètic i integrador disposat a remoure les emocions dels espectadors.






Adhesió a Apropa Cultura




La Direcció de Cultura continua adherit al programa Apropa Cultura. Una porta a la inclusió. Aquesta és una iniciativa que té per objectiu fomentar l’accés de les persones que més ho necessiten a la cultura i a l’oci inclusiu, alhora que es persegueix promoure la transformació social a partir de la cultura. La Direcció de Cultura treballa per defensar una comunitat inclusiva capaç de crear condicions adequades a les necessitats de totes les persones.






Venda d'entrades i d'abonaments




El preu dels abonaments serà de 66,60 € a la platea i de 53,40 € a l’amfiteatre. Durant el mes de juny, podran renovar els antics abonats, mentre que durant el mes d’agost es vendran els nous abonaments. A partir del setembre es podran comprar les entrades per cada un dels espectacles.