Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pista del Palau Municipal Josep Mora tindrà accés adaptat

Escoltar

La pista del Palau Municipal Josep Mora tindrà accés adaptat

L’Ajuntament farà obres d’accessibilitat a quatre equipaments esportius amb ajuts de la Diputació de Barcelona

L’Ajuntament de Mataró ha començat les obres de millora de l’accessibilitat a la pista del Palau Municipal Josep Mora. Els treballs consisteixen en la construcció d’una nova escala i una rampa per garantir un itinerari adaptat a la pista, ja que ara s’hi accedeix de manera exclusiva per l’escala situada davant dels vestuaris dels jugadors, salvant un desnivell de metre i mig.

 


La regidora de Via Pública, Equipaments i Espais Públics, Núria Moreno, i el regidor d’Esports, Josep M. Font, han visitat aquest matí l’equipament per comprovar l’estat dels treballs. La rampa quedarà situada darrera de la cistella nord dins de la pròpia pista, de manera que no s’afectarà cap dels recorreguts funcionals i d’evacuació de l’equipament.




Les obres estan adjudicades a l’empresa Vialitat i Serveis SLU per un import de 32.607,96 € (IVA inclòs). Els treballs han començat a principis de juliol i tenen una durada prevista de dos mesos.






 


Equipaments esportius més accessibles



Les obres al Palau Municipal Josep Mora formen part d’un paquet d’actuacions que l’Ajuntament té previst dur a terme en els propers mesos per millorar l’accessibilitat a diferents equipaments esportius de la ciutat. Així, està previst actuar també en els següents equipaments:




- Piscina Municipal: ampliació del vestidor adaptat masculí. El projecte està pressupostat en 47.922,66 € i es preveu que les obres es puguin fer durant aquest estiu.




- Camp Municipal de Futbol del Pla d’en Boet: construcció de nous lavabos adaptats.




- Palau Municipal Josep Mora: construcció de nous lavabos adaptats.




- Poliesportiu Municipal Eusebi Millan: millores d’accessibilitat a nivell de pista i adaptació dels lavabos.




Es preveu que la inversió en les tres darreres actuacions superi els 100.000 €. Les obres d’accessibilitat anunciades als equipaments esportius formen part del Pla d’inversions 2017 i seran finançades amb els ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2016-2019 de la Diputació de Barcelona.