Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La tercera edició del Cantagrans uneix cinc corals de gent gran a l’escenari del Teatre Monumental

Escoltar

La tercera edició del Cantagrans uneix cinc corals de gent gran a l’escenari del Teatre Monumental

El concert se celebra el 21 de gener, a partir de les 19 h



La tercera edició del Cantagrans arriba el proper 21 de gener sota el títol “Tòtems” al Teatre Monumental. El concert, impulsat per l’Auditori de Barcelona i l’Ajuntament de Mataró a través del Servei d’Igualtat i Ciutadania i la Direcció de Cultura, compta amb la participació de prop de 80 ciutadans majors de 58 anys. 




La coral del Casal Municipal de Gent Gran Oriol Batista, de l’Associació de gent gran del Parc, de l’Associació de gent gran de Jaume Terradas “L’Arquera” i l’Associació de gent gran de la Gatassa són les amfitriones que enguany conviden a l’Orfeó Parroquial de Sant Vicenç de Montalt.




El concert, que s’iniciarà a les 19 h, compta amb Oriol Castanyer com a director musical, amb Ignasi Tomàs com a director escènic i en Gerard Pastor com a pianista. Els cantaires estaran acompanyats dels següents músics professionals: Gerard Pastor i Dani Garcia al piano, Enric Riera al violí, José Vicente de percussió, la Cristina Membrive al contrabaix, Alejandro Castillo al clarinet i Maria Santalluisa i Xavi Fernández com a solistes.




Cada coral treballa amb el seu respectiu director però un mes abans del concert es porten a terme tres assajos conjunts a Can Gassol. Aquests assajos va ser el passat 9 i 14 de gener, i el darrer està previst per divendres 20 de gener.






Gent Gran activa




Cantagrans és un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de gent gran i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida.




Cantagrans es desenvolupa en dos formats: de manera alternativa, un any se celebra una cantata on hi participen les corals de gent gran; i un altre any, se celebra un concert on hi participen de manera individual persones a partir de 58 anys.






L’espectacle “Tòtems” és gratuït amb invitació que es pot recollir a les oficines de Cultura Mataró i al web www.entradesculturamataro.cat.