Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Universitat de Vic reconeix els tres centres educatius de Mataró que participen a la Xarxa Khelidon

Escoltar

La Universitat de Vic reconeix els tres centres educatius de Mataró que participen a la Xarxa Khelidon

L'Institut Miquel Biada i les escoles Camí del Mig i La Llàntia formen part d'aquesta xarxa d'aprenentatge cooperatiu

L’alcalde, David Bote, ha presidit aquest dimarts 30 de maig a Cafè de Mar l’acte de reconeixement als tres centres educatius de Mataró que formen part de la Xarxa Khelidon d’aprenentatge cooperatiu impulsada per la Universitat de Vic: l’Institut Miquel Biada i les escoles Camí del Mig i La Llàntia. A l’acte també hi ha assistit el regidor d’Educació i Treball, Miquel Àngel Vadell i el vicerrector de Recerca i Professorat de la Universitat de Vic, Jordi Villà.



En el transcurs de l’acte, el coordinador de la Xarxa Khelidon, José Ramón Lago, ha agraït les aportacions que han fet al projecte les tres escoles de la ciutat. Les directores dels tres centres educatius  Anna Oliveras, de l’Escola Camí del Mig; Dolors Coromina, de l’Escola La Llàntia; i Fàtima Prat, de l’Institut Miquel Biada- han explicat la tasca que han dut a terme als seus respectius centres per fomentar l'aprenentatge cooperatiu i han rebut un diploma com a mostra de reconeixement. 



La Xarxa Khelidon d’aprenentatge cooperatiu està vinculada al Grup de Recerca en Atenció a la Diversitat (GRAD) de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Es fonamenta en donar acollida a aquells centres que han finalitzat el procés de formació en aprenentatge cooperatiu. També busca oferir suport en aquells termes que els centres requereixin al voltant d’aquesta pràctica i promoure un espai d’intercanvi d’experiències per a una activitat formadora mitjançant la interacció.