Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament posa en marxa una plataforma electrònica de licitació pública

Escoltar

L'Ajuntament posa en marxa una plataforma electrònica de licitació pública

El proper 12 de juliol se celebrarà una sessió informativa al TecnoCampus adreçada a les empreses interessades

L'Ajuntament de Mataró posarà en marxa el proper mes de setembre una plataforma electrònica de licitació pública amb l'objectiu de facilitar i donar més rapidesa a la realització dels tràmits en matèria de contractació pública i d’apropar encara més l’administració al ciutadà.

 


Aquesta plataforma comportarà beneficis tant per als proveïdors com per a la pròpia administració: més comoditat en la tramitació, eliminació de desplaçaments, increment de la transparència, major concurrència i participació del teixit empresarial regional, obertura del mercat i possibilitat de creixement que suposa poder interactuar amb entitats d’ altres àmbits geogràfics.

 


Les empreses que vulguin participar en els processos de contractació pública a l'Ajuntament de Mataró, hauran de presentar les seves ofertes a través de la nova seu de licitació electrònica, a la qual s’hi accedeix a través de l’apartat “Perfil del contractant” del web municipal www.mataro.cat .

 


Per facilitar l’ús d’aquesta nova eina, l’Ajuntament ha organitzat una jornada de formació adreçada a les empreses interessades que se celebrarà el proper 12 de juliol a les 16 h. al TecnoCampus Mataró-Maresme. Els dubtes i suggeriments també es podran consultar trucant al telèfon 93 758 22 04 o mitjançant el correu electrònic contractacions@ajmataro.cat.

 


La posada en marxa de la plataforma electrònica de licitació pública respon al treball de l’Ajuntament per modernitzar els procediments de gestió interna i avançar en l’administració electrònica, tal com demana la Llei 39/2015 d’1 d’octubre de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.