Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde rep els campions de Catalunya en categoria cadet masculí i tercers en infantil masculí del Club Tennis Mataró

Escoltar

L'alcalde rep els campions de Catalunya en categoria cadet masculí i tercers en infantil masculí del Club Tennis Mataró

Tots els equips de l'entitat estan formats per jugadors de la pedrera



L’alcalde, David Bote, i el regidor d’Esports, Josep Maria Font, han rebut aquest dimecres 5 d’abril els campions de Catalunya cadet masculí i tercers de Catalunya infantil masculí del Club de Tennis Mataró. Els jugadors i capitans han estat acompanyats en aquest reconeixement pel director de l’Escola de Competició d’Escola Tennis Mataró (ETM), Manel Cabello, i pel director de l’Escola Base d’ETM, Dani Navarro.




Es dóna la particularitat que tots els equips del Club de Tennis Mataró estan formats per jugadors de la pedrera.




Els joves tennistes han estat rebuts per l’alcalde la mateixa setmana en què Albert Ramos, tennista del Club de Tennis Mataró, ha estat reconegut amb el premi al millor esportista de Mataró 2016 durant la 62a Nit de l’Esport.




Per part de l’equip cadet masculí, hi ha assistit Alexey Sulimov, Alex Martínez, Oscar Traviesa, Adrià Pratdepàdua i Jan Masferrer. L’equip es va proclamar campió de Catalunya després d’imposar-se al R.C.T.Polo per 4-3. Prèviament s’havia imposat al R.C.T.Barcelona en semifinals, a l’Academia Sánchez Casal a quarts de final i al C.T.Urgell en primera ronda. Fa dos anys, aquest mateix equip que ara ha quedat campió de Catalunya cadet ja s’havia proclamat guanyador en la categoria infantil.




D’altra banda, i pel que fa a l’equip infantil masculí, han assistit a la recepció Adrià Pratdepàdua –tots dos també formen part de l’equip cadet-, Pol Mora, Hugo Díaz –d’una categoria inferior-, Marc Plasín i Jan Casado. L’equip mataroní va caure en semifinals davant el R.C.T.Barcelona, màxims favorits i campions del torneig. En el partit del 3r i 4t lloc, el C.T.Mataró va imposar-se al C.T.Sabadell per 4-3.




No ha pogut assistir a la recepció Alex Rull, que forma part dels dos equips.