Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'ARQFest mostra els millors projectes audiovisuals d'estudiants del TecnoCampus

Escoltar

L'ARQFest mostra els millors projectes audiovisuals d'estudiants del TecnoCampus

Les jornades se celebraran els propers 4 i 5 de maig al Centre de CongressosEl TecnoCampus acull el dijous 4 i divendres 5 de maig la segona edició de l’ARQFest, unes jornades que volen donar visibilitat als productes audiovisuals realitzats per estudiants i graduats del Grau en Mitjans Audiovisuals i del Grau en Disseny i Producció de Videojocs de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus.

L’ARQFest, que tindrà lloc al Centre de Congressos del TecnoCampus, pretén ser una jornada on estudiants, graduats del TecnoCampus, i el públic en general puguin trobar-se per intercanviar idees, debatre i plantejar sinergies per a futurs projectes. Durant tot el dia es projectaran en diversos espais els treballs que un jurat format per experts ha avaluat. De manera paral•lela, es realitzaran diferents activitats, projeccions i tallers, com per exemple de mapping i tècniques de Blackmagic. També es duran a terme conferències i xerrades a càrrec de professionals del sector audiovisual, com el col•lectiu Hotel Elèctric, i del sector de l’empresa i l’emprenedoria, de la mà dels fundadors de Verkami, entre d’altres ponents.

 


El divendres 5 al vespre se celebrarà la gala d’entrega de premis, on es reconeixeran els millors treballs dins de dues categories, la oficial i la no oficial. La primera inclou Treballs Finals de Grau i projectes d’investigació dins de qualsevol assignatura, mentre que a la segona secció competeixen altres treballs i projectes personals no acadèmics d’estudiants o graduats de l’Escola Superior Politècnica.

 


Es donaran onze premis i els guanyadors rebran un xec regal valorat entre 100 i 400 euros per comprar a Amazon. En aquesta segona edició del festival també hi assistiran professionals i empreses del sector de l’audiovisual, de manera que la mostra es convertirà en un aparador perquè els participants puguin mostrar els seus projectes.