Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Biblioteques de Mataró posen en marxa el 5è cicle de cinema infantil en català

Escoltar

Les Biblioteques de Mataró posen en marxa el 5è cicle de cinema infantil en català

Del 17 de juny fins al 16 de desembre es podran veure gratuïtament cinc films

La Biblioteca Pompeu Fabra inicia el dissabte 17 de juny una nova temporada del cicle de cinema infantil en català, amb la projecció de la pel·lícula “Brave (Indomable)”. L’acte s’inclou també dins les Festes del Barri Peramàs-Esmandies. 




El cicle de cinema infantil oferirà cinc films d’animació o per a públic infantil a les dues biblioteques, que finalitzarà el 16 de desembre. A més de “Brave (Indomable)” es podran veure les pel·lícules “Home: llar dolça llar”, “Paddington”, “El petit príncep” i “El viatge d’Arlo”. Les projeccions de les pel•lícules són gratuïtes, amb aforament limitat, i es realitzaran els dissabtes a les 11 h.




L’objectiu d’aquest cicle és potenciar l’hàbit de veure pel•lícules en català entre els infants, gràcies a una programació atractiva i variada.




La programació de cinema infantil en català a les Biblioteques de Mataró va començar el gener de 2015. El gener del 2016 la Biblioteca Pompeu Fabra es va afegir a la programació del Cicle.




Aquest cicle de programació forma fart del projecte CINC, una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diversos ajuntaments, institucions, entitats i cinemes.