Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Santes Esportives 2017 apleguen més de 30 activitats diferents

Escoltar

Les Santes Esportives 2017 apleguen més de 30 activitats diferents

Entre les novetats hi ha la III Regata de la Lliga Catalana de Llagut i un Intent de Rècord de Guiness d’snorkel



El regidor d’Esports, Josep Maria Font, ha presentat avui, 28 de juny, en el Port de Mataró el programa de Les Santes Esportives 2017 que compta amb 31 activitats diferents que tindran lloc durant el mes de juliol. El programa esportiu, organitzat per la Direcció d’Esports i per una trentena d’entitats i clubs, es converteix en el preludi de Les Santes ja que la majoria de les activitats es concentren bàsicament en els dos caps de setmana de juliol previs a la Festa Major de la ciutat (15 i 16 + 22 i 23 de juliol). Aquestes activitats preveuen mobilitzar uns 9.000 esportistes.





Les novetats d’aquest 2017 són les següents: 




-La celebració de la III Regata oficial de la Lliga Catalana de llagut, el 16 de juliol, que organitza el Club Rem Mataró.




-Una activitat d’snorkel a càrrec de l’entitat Posidònia 2021 que vol aconseguir el màxim de persones practicant aquest esport per conscienciar sobre la conservació i recuperació d’aquest ecosistema marí.




-El I Mundialet de futbol platja 3X3, que se celebrarà el 22 i 23 de juliol a la platja del Varador que està organitzat pel CE Pla d’en Boet.




-La primera jornada de Fitness Santes, el 23 de juliol, on els ciutadans podran fer ioga, abdominals hipopressius i Tai Txi.






Les activitats s’engloben en les categories de competició, exhibició i participació i l’objectiu és que l’esport, en totes les seves vessants, siguin presents per la Festa Major de la ciutat.


 




La Travessa al Port i la Cursa Popular




La Travessa nedant al Port, amb les dues curses de 500 m i de 1000 m, arribarà el 23 de juliol a la seva 26a edició, després de la suspensió per causes meteorològiques de l’any passat. La Cursa Popular arriba a la 39a edició, el 28 de juliol, amb el format i recorregut habitual i amb un màxim de 2.500 participants i la col•laboració del Centre Atlètic Laietània en l’organització de la cursa.




Les Santes Esportives compten amb el suport de col.laboradors com: La Diputació de Barcelona, Port de Mataró, Voluntaris per al Futur, SPAS, Pasarela, Mataró Bus i Mataró Parc.