Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la primera edició del Bulder Planet Climbing Festival

Escoltar

Mataró acull la primera edició del Bulder Planet Climbing Festival

Es celebrarà els dies 28 i 29 de gener amb la participació d’escaladors destacats a nivell mundialEl Bulder Planet Climbing Festival se celebra per primera vegada aquest cap de setmana, 28 i 29 de gener, a Mataró amb la col•laboració de l’Ajuntament. Aquest esdeveniment esportiu d’escalada es portarà a terme a les instal·lacions del rocòdrom Búlder Planet, situat al carrer d’Antoni de Capmany. La primera de les sessions, el 28 de gener, és un open popular i la segona, el 29 de gener, té caràcter competitiu.


Open Popular
Aquesta jornada, oberta a ciutadans majors de 12 anys, vol donar a conèixer aquesta pràctica esportiva a la ciutat. L’organització instal•larà 80 blocs de tots els nivells i s’entregarà un mapa de blocs per facilitar l’orientació dels participants. Aquest open, sense caràcter competitiu, no tindrà ni fase classificatòria, ni finals.


Open Màster
La jornada del diumenge 29 de gener comptarà amb figures a nivell mundial del món de l’escalada com Adam Ondra, Jan Hojer, Jernef Kruder, Sasha Digiulian, Juliane Wurn i Dalia Ojeda, entre d’altres. Aquests escaladors competiran amb la resta d’escaladors que aconsegueixin passar a la final del Open Màster.