Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró organitza una jornada de bones pràctiques sobre la convivència

Escoltar

Mataró organitza una jornada de bones pràctiques sobre la convivència

La jornada, que es farà el 22 de maig, comptarà amb una part tècnica i una sessió de treball

El Servei d’Igualtat i Ciutadania, en el marc del procés de definició del Pla de Convivència de Mataró, ha organitzat una jornada de bones pràctiques en l’àmbit de la convivència que es farà el 22 de maig al Centre Cívic Pla d’en Boet. També hi haurà unes sessions de treball posteriors, el 23 de maig, dirigides especialment a entitats i membres dels consells territorials.




La jornada, que porta com a títol “El repte de la convivència a la ciutat” comptarà amb una primera part on els ajuntaments de Mataró, l’Hospitalet, Montornès del Vallès, El Prat de Llobregat, Badalona, Granollers i Sant Cugat explicaran les seves experiències en les següents temàtiques:




- Comunitats de veïns: Allò privat que és públic



- Barris: Transformació social dels barris, àmbit comunitari



- Ciutat: Cohesió social. De la vertebració a la ciutat. Civisme i convivència.




Aquesta primera part de la jornada es farà el 22 de maig, a partir de les 18.30 h, al Centre Cívic Pla d’en Boet i és obert a tothom.




La segona part de la jornada són unes sessions de treball que es faran el 23 de maig, en dos horaris: a les 10 h, la sessió de matí, i a les 19 h, la de tarda. Aquestes trobades de treball van especialment dirigides a les entitats de la ciutat i als membres dels consells territorials.






Pla de Convivència de Mataró




L’objectiu d’aquest pla és aconseguir la plena integració de tots els ciutadans en un marc de respecte als valors democràtics, socials i jurídics sense que hi hagi cap tipus de discriminació així com el foment del sentiment de pertinença a la ciutat. L’elaboració del Pla de Convivència de Mataró és un dels objectius del Pla de Mandat i del Programa d’Actuació Municipal 2017.