Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró participa per segon any consecutiu al Festival Poesia i + amb quatre propostes musicals i poètiques

Escoltar

Mataró participa per segon any consecutiu al Festival Poesia i + amb quatre propostes musicals i poètiques

Coetus i Pau Riba són els principals reclams per a la cita mataronina del 7 de juliolMataró tornarà a ser una de les seus de la programació del Festival Poesia i +, originari de Caldes d’Estrac. El 7 de juliol, a partir de les 20 h, a Mataró es podran veure quatre propostes musicals i poètiques entre les quals hi destaca el concert de “Coetus” i Pau Riba. 
Després que la passada edició el Festival Poesia i + s’obrís a més poblacions de la comarca, la 12a edició oferirà espectacles i concerts a Caldes d’Estrac, Canet de Mar, Dosrius, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i a Mataró, del 6 al 16 de juliol.
Dins la celebració de l'Any Palau i Fabre, la figura de l'Alquimista vertebrarà una programació que vol ser hereva de la seva gosadia i curiositat. Roger Mas, Lluís Homar i Clara Segura, Rosalía i Refree, Rowan Ricardo Phillips, Albert Balasch, Fadwa Suleiman i Càntut, Joana Gomila són alguns dels artistes que passaran pel festival, un dels més actius i innovadors de la creació poètica i artística contemporània.
Mataró, 7 del 7 del 2017El 7 de juliol, a Mataró, l’espectador podrà gaudir d’un recorregut poeticomusical per dos espais de les 20 h fins a les 24 h. La primera aturada al viatge serà a La Riera, davant l'Ajuntament, amb la participació d'Alenky, un quartet format per Marc Egea a la viola de roda, Manu Sabaté a la gralla i clarinet baix, Joan Antoni Pich al violoncel i Arnau Obiols a la bateria, acompanyats en la paraula d’Oriol Sauleda. Al mateix espai, la música donarà pas a les paraules de Guim Valls i Maria Sevilla amb el seu gamberrisme literari de “Dents del segle”.La nit de lletres i música acabarà al Pati de Can Marchal amb un convit a endinsar-se en l'univers d’El pèsol feréstec, que presenten nou disc, “Treure’ns robins”. Tot seguit arribarà el gran moment de la nit amb “Coetus”, la primera orquestra de percussió ibèrica, que a Mataró venen acompanyats de Pau Riba, disposat a retre homenatge a Palau i Fabre.
Nova imatgeAprofitant la celebració de l'Any Palau i Fabre, la nova campanya vol ser un homenatge a la seva obra i a la relació íntima i personal que s’estableix amb la poesia. Una relació on la nuesa es torna ineludible i on la riquesa de la diversitat s’expressa en tota la seva plenitud. Amb la poesia per bandera i amb un dels versos més cèlebres de Palau i Fabre, “Jo em donaria a qui em volgués”, la direcció del festival llança de nou el crit de guerra del festival: + POESIA SI US PLAU.La difusió i potenciació de la creació poètica i artística contemporània és un dels valors més apreciats del Festival Poesia i+, dirigit per Mireia Calafell, Martí Sales i Pere Almeda.