Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró promociona la seva oferta turística a la fira internacional IFTM Top Resa de París

Escoltar

Mataró promociona la seva oferta turística a la fira internacional IFTM Top Resa de París

Es mantindran reunions amb diverses empreses i touroperadors i també amb mitjans comunicació francesos

Mataró presenta la seva oferta turística a la 39a edició de la Fira IFTM Top Resa, que se celebra del 26 al 29 de setembre al Parc des Expositons Porte de Versailles de París. Es tracta de la principal trobada a França de professionals del sector turístic, amb prop de 31.000 visitants professionals i més de 1.600 empreses dedicades a l’oci i al lleure, als negocis, al turisme de congressos i als esdeveniments. 

 


Mataró participa juntament amb d’altres destinacions turístiques de la demarcació de Barcelona i sota el paraigües de la Gerència de Serveis de Turisme, que hi assisteix per segona vegada. Estarà present en taules de treball dins l'estand institucional de Turespaña amb la marca turística “Barcelone c’est bien plus”.

 


A IFTM Top Resa els representants de Mataró mantindran trobades de treball amb responsables de l’Oficina Espanyola de Turisme de París, amb touroperadors i empreses com Jet Tours, Thomas Cook, Arts et Vie i Vueling França. També mantindran trobades amb mitjans de comunicació francesos com France 5, easyvoyage.com, Voyager ici & ailleurs, i bloggers especialitzats com Les Louves i Evasions Gourmandes, entre d’altres.

 




El turisme francés


França és el principal país emissor de turistes cap a la costa del Maresme. En referència al mercat francès, destaquen algunes dades de l’enquesta “Catalunya com a marca de destinació turística al mercat francès” realitzada per l’Agència Catalana de Turisme al 2015:

 


- Pràcticament el 80% de la població francesa ha estat alguna vegada a Catalunya



- Els francesos associen Catalunya amb turisme de platja, de ciutat i cultural



- Destaquen el bon clima, la bellesa dels llocs i les platges



- La majoria dels francesos que han viatjat a Catalunya ho ha fet en família (41,2%) o en parella (36,6%)



- Un de cada 9 turistes francesos considerarien Catalunya com a destinació per a les seves properes estades de vacances o ponts






Visita a Créteil


Coincidint amb el viatge a París per participar a la Fira IFTM Top Resa, la delegació mataronina formada per tècnics del Servei de Promoció de Ciutat i Comerç també ha visitat la ciutat agermanada de Créteil, on ha mantingut reunions de treball amb el Comitè d’agermanaments per determinar properes accions i intercanvis entre ambdues ciutats.