Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró ret homenatge al president Lluís Companys en el 77 aniversari del seu afusellament pel règim franquista

Escoltar

Mataró ret homenatge al president Lluís Companys en el 77 aniversari del seu afusellament pel règim franquista

Entitats, partits i ciutadans han fet una ofrena floral davant del monumentL’alcalde, David Bote, ha presidit avui, 15 d’octubre, la tradicional ofrena floral davant el monument al president Lluís Companys, situat a l’avinguda del mateix nom. Entitats, partits i ciutadans s’han reunit al migdia per retre homenatge al president de la Generalitat Lluís Companys el dia que fa 77 de la seva mort, del seu afusellament al fossar de Santa Eulàlia del castell de Montjuïc.
En primer lloc han fet les seves ofrenes les entitats Òmnium Cultural, Grup de Recerca de la Memòria Històrica, Grup d’Opinió Jaume Llavina i l’Associació de Veïns del Palau, seguides de les ofrenes dels partits polítics. Finalment s’ha fet l’ofrena institucional encapçalada per l’alcalde, i on han participat representants dels següents grups municipals: PSC, CiU, ERC, VoleMataró i CUP.
L’ofrena floral ha estat amenitzada pel quartet de violins de l’Escola Municipal de Música de Mataró. L’acte ha finalitzat amb el Cant dels Segadors.