Més de 600 estudiants del TecnoCampus es graduen aquesta setmana

Els actes de graduació de 12 titulacions se celebren entre avui i divendres



L’Auditori del TecnoCampus acull des d’avui dimecres 28 de juny i fins divendres 30 de juny els actes de graduació de la promoció 2016-2017. 610 alumnes finalitzen aquest any els seus estudis als tres centres universitaris del TecnoCampus. Es tracta de la promoció més nombrosa dels últims anys, com a conseqüència de l’increment del nombre d’estudiants universitaris, que s’ha triplicat des de la inauguració del TecnoCampus el 2010 i ja supera els 3.000.

 


A l’Escola Superior Politècnica es graduen: 123 alumnes del Grau en Mitjans Audiovisuals; 29 en Enginyeria Electrònica; 39 en Enginyeria Mecànica i 27 en Enginyeria Informàtica.

 


Pel que fa a l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, 72 estudiants es graduaran en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, 56 en Màrqueting i Comunitats Digitals, 4 en la doble titulació en Administració d’Empreses i Màrqueting, 23 en Turisme, 52 en la doble titulació en Administració d’Empreses i Turisme, i 28 estudiants acabaran el Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació.

 


L’Escola Superior de Ciències de la Salut gradua enguany 89 estudiants en Infermeria i 69 en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

 


Avui dimecres se celebraran els actes de graduació dels estudiants de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, demà els de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i divendres els de l’Escola Superior Politècnica. Els horaris de les graduacions són:




Dimecres 28 de juny:


-A les 17 h. Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport


-A les 19.30 h. Grau en Infermeria




Dijous 29 de juny:


-A les 16 h. Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació, Màster Emprenedoria i Innovació


-A les 18 h. Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals, doble grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals


-A les 20 h. Grau en Turisme i Gestió del Lleure i doble grau en Turisme i Gestió del Lleure i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació




Divendres 30 de juny:


-A les 17 h. Grau en Mitjans Audiovisuals


-A les 19.30 h. Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, i Grau en Enginyeria Mecànica