Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició dels cursos d'anglès i alemany a preus reduïts per a persones en situació d'atur

Escoltar

Nova edició dels cursos d'anglès i alemany a preus reduïts per a persones en situació d'atur

Més de 700 persones han participat en aquesta iniciativa des de 2012

El Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) ha iniciat una campanya divulgativa per tal d’informar a les persones en situació d’atur que s’inicia una nova edició dels cursos d’anglès i alemany a preus reduïts en conveni amb acadèmies d’idiomes de la ciutat. La 6a edició d’aquest programa començarà a l’octubre i, durant aquest mes de setembre, el SOM convoca les persones interessades a sessions informatives i les deriva a les acadèmies participants.

 


El marc de col·laboració entre les acadèmies i el SOM té com a objectiu facilitar l’aprenentatge de l’anglès i l’alemany a persones en situació d’atur per tal d’ampliar el seu currículum amb una competència cada cop més demandada pel teixit empresarial i, d’aquesta manera, augmentar les seves oportunitats laborals.

 


Les acadèmies de la ciutat que actualment participen en aquesta iniciativa són: Alle International, Britannia-Mataró, British American Institute, Challenge Acadèmia d’anglès, Global English, Inlingua, International House i The Academy. Totes ofereixen cursos intensius de 100 hores dels diferents nivells reconeguts pel Marc Comú Europeu de Referència: A1, A2, B1, B2, C1 i C2; a raó de 3 hores diàries, entre 3 i 5 dies a la setmana. El cost és de 260€ en el cas de l’anglès i de 299€ en el cas de l’alemany.

 


El conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Mataró i diverses acadèmies d’idiomes de la ciutat es va signar el juny de 2012. Des d’aleshores, més de 700 persones en situació d’atur han format part dels 115 grups que s’han organitzat i han millorat el seu nivell d’anglès o alemany.