Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una setantena de voluntaris participa a la neteja forestal del turó d’Onofre Arnau i entorns

Escoltar

Una setantena de voluntaris participa a la neteja forestal del turó d’Onofre Arnau i entorns

La fundació Lotus Blau posa en marxa un projecte de voluntariat de neteja de boscos amb la col·laboració de l’Ajuntament i altres entitats

Una setantena de voluntaris van participar diumenge 29 en la neteja del turó d’Onofre Arnau i entorns d’aquesta zona forestal. Es tracta de la primera acció del projecte de neteja de boscos 9bosc que impulsa la fundació Lotus Blau amb la col·laboració de l’Ajuntament entre altres administracions, entitats i col·laboradors privats.

 

 

La fundació Lotus Blau va sol·licitar fa mesos la col·laboració de l’Ajuntament per portar a terme el projecte, que té com a finalitat desenvolupar una activitat de custòdia del territori consistent en la recollida dels residus urbans que hi ha als boscos per part de voluntaris. A l’acció d’ahir es van recollir més de 2 tones i mitja de residus tals com rajoles, planxes de coberta de plàstic, plàstics de gran mida, tubs de reg, testos de plàstic o, fins i tot, la coberta d’una roda de més d’1,5 m de diàmetre.

 

 

A part de l’Ajuntament de Mataró, col·laboren en el projecte 9bosc la Diputació de Barcelona, el Gremi de Constructors de Mataró i comarca, l’establiment BonÀrea de la carretera de Mata, Triticum, Món Viu i comercial Tranova.