Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una trentena d’arbres afectats a Mataró pel temporal de vent

Escoltar

Una trentena d’arbres afectats a Mataró pel temporal de vent

L’Ajuntament va desactivar l’alerta del Pla DUPROCIM dilluns a la tarda en millorar les condicions meteorològiques

Una trentena d’arbres van resultar afectats ahir dilluns pel temporal de vent a Mataró, 11 els quals es van haver de tallar. El Camí del Mig, el carrer de Manuel Serra i Moret i la ronda de la Roca Blanca es troben entre els vials més afectats. En aquest darrer vial la caiguda d’un arbre va provocar també danys a un vehicle que estava estacionat.
A banda dels danys en l’arbrat viari, la Policia Local i altres serveis municipals van atendre mitja dotzena d’incidències relacionades principalment amb despreniments d’elements de façana d’alguns edificis. El carrer de Damià Campeny va estar tallat al trànsit dilluns des de migdia i fins avui al matí per la caiguda de rajoles de la façana d’un edifici. Aquest matí s’ha reobert el carrer a la circulació de vehicles deixant tancada la vorera del cantó mar al pas dels vianants.
L’Ajuntament va activar dilluns a les 11.30 h en fase d’alerta el Pla DUPROCIM (Document Únic de Protecció Civil Municipal) per atendre les incidències dels forts vents, que van provocar ratxes de fins a 82 km/h, enregistrades a l’estació meteorològica situada al Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme. L’alerta es va desactivar a les 18.15 h en millorar les condicions meteorològiques.