Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró finalitza les obres del carrer de Sant Ramon

Escoltar

Aigües de Mataró finalitza les obres del carrer de Sant Ramon

S’han renovat les xarxes d’aigua potable i clavegueram i s’ha reurbanitzat el carrer

Aigües de Mataró ha finalitzat les obres del carrer de Sant Ramon, que s’ha reurbanitzat després de la renovació de les xarxes d’aigua potable i clavegueram. Les obres van començar a principis de maig i han acabat aquesta setmana.




Pel que fa a la xarxa d’abastament d’aigua potable, s’han substituït les canonades antigues per 350 metres de tubs de foneria de diferents diàmetres, segons el Pla de Renovació previst pel Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025). La xarxa de clavegueram també s’ha renovat amb la instal•lació de 189 metres de tubs de PVC de 400 mm de diàmetre.




Les obres de reurbanització han permès configurar el carrer de Sant Ramon i les cruïlles amb els carrers de l’Hospital i de Pascual Madoz com a àmbit de prioritat invertida per facilitar la mobilitat dels vianants. Tant el vial com les cruïlles estan pavimentades a un sol nivell. Al carrer de Sant Ramon s’ha utilitzat paviment de lloses de formigó i una rigola central de pedra granítica, i a les cruïlles paviment d’asfalt.




L’obra civil es va adjudicar a l’empresa García Cano e Hijos, SA per un import de 331.043,60 € (IVA inclòs), mentre que l’obra mecànica l’ha executat Aigües de Mataró amb un pressupost de 117.026 € (IVA inclòs).