Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat sobre la presumpta incompatibilitat d’un membre del jurat del Pla d’Impuls al Centre

Escoltar

Comunicat sobre la presumpta incompatibilitat d’un membre del jurat del Pla d’Impuls al Centre

En el moment que es va saber la presumpta relació entre un membre del jurat i el guanyador del concurs del Pla d’Impuls al Centre, l’alcalde, David Bote, va decidir convocar de nou el jurat per avaluar la situació. La reunió tindrà lloc el dimecres 12 de desembre i la convocatòria està feta des del dia 7 de desembre.




A l’espera del que es decideixi aquest dia, cal recordar el següent:




-El jurat va començar a avaluar els treballs sota un lema, tal com establien les bases del concurs, i per tant, va seleccionar els 5 finalistes sense saber quins equips hi havia darrere de cada projecte presentat.




-En una de les sessions, la secretària va apel·lar els membres del jurat a comunicar si eren conscients de l’existència d’alguna incompatibilitat, cosa que no es va produir.




-Va ser el Col·legi d’Arquitectes qui va proposar el nom de l’arquitecte Jaume Artigues com a membre del jurat. És a dir, actua en representació d’aquest col•legi professional.




-El jurat va escollir per consens la proposta guanyadora “Mataró, ciutat ideal” de Jordi Henrich. Les puntuacions es van formular de manera individualitzada. El resultat del concurs hagués estat el mateix sense tenir en compte la puntuació de Jaume Artigues, del qual no consta en cap acta cap intercessió que pogués afavorir el guanyador.




-En el jurat hi participen membres de l’equip de govern, de l’oposició, de l’àmbit veïnal, del sector comercial i tècnics de diferents disciplines que han pogut verificar en tot moment com s’ha desenvolupat el concurs, amb total transparència i rigor.