Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El curs arrenca avui al TecnoCampus amb uns 3.500 estudiants de grau i postgrau

Escoltar

El curs arrenca avui al TecnoCampus amb uns 3.500 estudiants de grau i postgrau

El fundació de 'La Fageda', Cristóbal Colón, serà el ponent en l'acte d'inauguració oficial del curs, el 4 d'octubre

El curs 2018-2019 arrenca avui al TecnoCampus amb l’inici de les clases de graus i postgraus. Avui tornen a les aules tots els estudiants de l’Escola Superior Politècnica, l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa i l’Escola Superior de Ciències de la Salut, tots ells adscrits a la Universitat Pompeu Fabra. Tot i que el període de matrícula encara és obert, especialment pel que fa als postgraus i els màsters, es calcula que la xifra d’estudiants superarà els 3.500 estudiants, una xifra similar a la del curs passat després dels forts creixements dels darrers anys.




Durant la setmana passada es van fer les sessions de benvinguda als prop de 900 estudiants de nou accés, que cursaran estudis de primer. Avui s’inicia la docència per a aquests nous estudiants i per als de cursos superiors, que cursen algun dels setze graus o dobles graus que s’imparteixen a les tres escoles universitàries del TecnoCampus.




Com és habitual en les universitats catalanes, el TecnoCampus organitza cada any l’acte oficial d’inauguració dels curs acadèmic, que aquest any tindrà com a convidat per pronunciar la lliçó inaugural el president i fundador de La Fageda, Cristóbal Colón. Es tracta d’un acte al qual es pot assistir fent inscripció prèvia.




Coincidint amb l’inici de curs i d’acord amb l’estratègia d’internacionalització del TecnoCampus, divendres passat es va donar la benvinguda als estudiants internacionals que faran una estada acadèmica a Mataró. Durant el primer trimestre, seran 63 els estudiants estrangers que cursaran part dels seus estudis al TecnoCampus, en el marc dels programes d’intercanvi amb universitats d’arreu del món.