Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus obre la preinscripció a quinze cursos de postgrau i màster per al proper curs 2018-2019

Escoltar

El TecnoCampus obre la preinscripció a quinze cursos de postgrau i màster per al proper curs 2018-2019

L'oferta la conformen dos màsters universitaris oficials, tres màsters propis i nou postgraus

El TecnoCampus ha obert el període de preinscripció als cursos de postgrau i màster que impartirà el proper curs 2018-2019. L’objectiu d’aquests programes és donar continuïtat a la formació dels graduats i afavorir l’especialització tant d’aquests nous professionals com dels que ja tenen feina i volen continuar formant-se. 

 


L’oferta la conformen dos màsters universitaris oficials, que permeten si l’estudiant ho desitja iniciar el camí cap al doctorat, i un total de tretze títols d’especialització professional (tres màsters propis i nou postgraus).

 


Com a novetats d’aquest any, destaca el Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment, que recull l’experiència de les tres edicions del Màster Universitari en Cronicitat i Dependència i hi afegeix un nou i innovador enfocament. L’objectiu fonamental d’aquest màster és formar professionals de la salut en l’àmbit de les malalties cròniques i l’envelliment, amb orientació a la recerca.

 


El proper curs acadèmic s’inicien també noves edicions tres màsters propis: el Màster en Indústria 4.0, organitzat amb l’Escola Estudis Informàtica, Multimèdia i Telecomunicacions de la UOC, 100 % online; el Màster en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva i el Màster en Atenció a la Persona en Situació d’Urgència i/o Emergència, en modalitat semipresencial.

 


L’oferta es completa amb cursos de postgrau de l’àrea de salut com el d’Atenció al Pacient en el Procés Quirúrgic, amb la col•laboració de l’Hospital Universitari Trias i Pujol; el Postgrau en Ferides Cròniques; i la 5a edició del Postgrau en Seguretat del Pacient, 100 % online.

 


Cal destacar també que enguany se celebrarà la 9a edició del Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació, la 4a edició del Postgrau en Social Media i Màrqueting Digital i la 3a edició del Postgrau en Comptabilitat Financera.

 


Dins l’àrea de Mitjans Audiovisuals, aquest curs es realitzarà la 3a edició Postgrau en Guió i Direcció d’Actors en col·laboració d’Inicia Films.

 


En cas de fer formalitzar la preinscripció abans del 11 de juliol, l’alumne obtindrà un 5% de descompte acumulable. Per a més informació, es pot enviar un correu a formaciopermanent@tecnocampus.cat o consultar la web https://www.tecnocampus.cat/masters-postgraus.