Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus passa d'un a cinc grups de recerca reconeguts per l’AGAUR de la Generalitat

Escoltar

El TecnoCampus passa d'un a cinc grups de recerca reconeguts per l’AGAUR de la Generalitat

La convocatòria de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca suposa el màxim reconeixement possible a l'activitat dels grups de recerca



La darrera resolució de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya ha reconegut cinc grups de recerca universitaris del Tecnocampus. El grup de “Tractament del senyal i dades”, de l’Escola Superior Politècnica, liderat pel catedràtic Marcos Faúndez, ha renovat per tercera vegada el màxim reconeixement possible: grup de recerca consolidat pel període 2017 a 2019. També el grup “Atenció a la cronicitat i innovació en salut”, de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, dirigit per la catedràtica Esther Cabrera, ha aconseguit per primer cop el reconeixement de grup de recerca consolidat. L’AGAUR també ha reconegut com a grup consolidat el grup sobre “Les músiques en les societats contemporànies: so, silenci, imatge i tecnologia”, que inclou investigadors de la UPF i de l’Escola Superior Politècnica Tecnocampus amb el lideratge del professor Daniel Torras.





En aquesta convocatòria el TecnoCampus obté també el reconeixement de dos grups emergents nous. Els lideren els professors Manuel Vicente Garnacho, de l’Escola Superior de Ciències de la Salut, i Josep Maria Raya, de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, que han obtingut el reconeixement de grup de recerca emergent per als seus respectius grups en activitat física, rendiment i salut i recerca aplicada a l’entorn financer, econòmic i social.





El balanç global és molt positiu per als centres universitaris del Tecnocampus, atès que, respecte a l’anterior convocatòria, s’ha passat d’un a cinc grups reconeguts. La convocatòria de reconeixement de grups de recerca de l’AGAUR és l’única que existeix tan a nivell català com espanyol, motiu pel qual suposa el màxim reconeixement possible a l’activitat dels grups de recerca. Aquest reconeixement permet presentar-se en condicions més favorables a d’altres convocatòries competitives de l’AGAUR, i és un element important de cara als processos d’acreditacions de graus.