Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els infants de 8 a 12 anys podran fer esport els dissabtes al matí en els patis de les escoles Tomàs Viñas i Germanes Bertomeu

Escoltar

Els infants de 8 a 12 anys podran fer esport els dissabtes al matí en els patis de les escoles Tomàs Viñas i Germanes Bertomeu

Les activitats seran dinamitzades per monitors i són els dissabtes d’11 h a 13 hA partir del proper dissabte 13 de gener es reinicia el projecte Esport i Lleure que consisteix en dinamitzar activitats esportives dirigides a infants d’entre 8 i 12 anys a dos patis d’escoles de la ciutat. En concret serà els dissabtes d’11 h a 13 h als patis de les escoles Tomàs Viñas i Germanes Bertomeu. L’accés és lliure, gratuït i les activitats esportives seran dinamitzades per monitors de la Unió Recreativa Laru. 


Esport i lleure
El projecte Esport i Lleure forma part del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) que està impulsat per la Direcció d’Ensenyament de l’Ajuntament de la ciutat i pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El PEE vol potenciar totes aquelles iniciatives i facilitar l’emergència de nous projectes que donin una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels membres més joves de la societat, per incrementar l’èxit escolar i reduir desigualtats entre col·lectius.
El PEE és una actuació de corresponsabilització educativa adreçada especialment a infants i joves de 0 a 18 anys i que es fa extensiva a tota la comunitat educativa, amb una especial sensibilitat als sectors socials més fràgils i vulnerables.