Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Premis Creatic es reinventen en la 18a edició, amb el mecenatge de vuit empreses del TecnoCampus

Escoltar

Els Premis Creatic es reinventen en la 18a edició, amb el mecenatge de vuit empreses del TecnoCampus

S'obre el termini per presentar candidatures al certamen organitzat per TecnoCampus i l'Ajuntament

El TecnoCampus i l'Ajuntament de Mataró han obert la 18a convocatòria dels Premis Creatic (www.tecnocampus.cat/premis-creatic), dirigits a projectes emprenedors relacionats amb la tecnologia i la innovació. Amb una llarga trajectòria, aquests guardons es reinventen en la 18a edició gràcies a la implicació de les empreses del parc tecnològic: un total de vuit empreses del parc (a més de BStartupdel Banc Sabadell) en seran mecenes. Són les empreses CSV Experts i Bytemaster (categoria platinum); FYR Legal, Eignapharma, MinoryxTherapeutics i l’esmentada BStartup (categoria gold); Web Manager Service i Palobiofarma (categoria silver); i Sabática (categoria bronze). Amb el seu suport, aquestes empreses han fet possible augmentar la dotació econòmica dels premis, i mostren així el compromís amb emprenedors que, com ells fa uns anys, fan els seu primers passos.




En la convocatòria d’enguany, se simplifica l’estructura i es passa de les dues candidatures de l’any passat a una de sola: premi a les millors idees empresarials o a start-ups ja constituïdes. El primer premi serà de 12.000 euros, el segon de 6.000 i el tercer, de 3.000. Els premiats també gaudiran d'altres importants beneficis que els ajudaran a impulsar els seus projectes empresarials: es podran allotjar, amb una bonificació del 50% el primer any, al parc empresarial TecnoCampus, actualment seu de més de 120 empreses.




Les candidatures als premis es poden presentar fins al 9 d'octubre de 2018. En una primera fase de selecció, un comitè format per representants del Tecnocampus i altres entitats col•laboradores, seleccionarà 10 projectes finalistes. Posteriorment, els finalistes hauran de presentar el projecte en un format elevator pitch davant el jurat, que escollirà els guanyadors.




Els premis Creatic, es lliuraran el 15 de novembre de 2018 en la Nit de l’Emprenedoria, en què també es premiarà el millor projecte emprenedor d'entre els que plantegen els estudiants del Tecnocampus. En aquest cas el guanyador rebrà un ordinador iallotjament a la pre-incubadora del Tecnocampus.




Els Premis Creatic els organitzen el TecnoCampusi l'Ajuntament de Mataró. A més de les empreses que actuen com a mecenes, hi col•laboren la Diputació de Barcelona, el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat (mitjançant Catalunya Emprèn i ACCIÓ), el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (GENTIC), l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, BANC i PIMEC.