Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en el concurs d’idees del Pla d’Impuls del Centre, amb 23 propostes rebudes

Escoltar

Èxit de participació en el concurs d’idees del Pla d’Impuls del Centre, amb 23 propostes rebudes

El termini de presentació d’idees va finalitzar el 23 de març

El concurs d’idees del Pla d’Impuls al Centre ha rebut 23 propostes de diferents equips d’arquitectes o equips multidisciplinars. L’objectiu d’aquesta concurs d’idees és dissenyar una estratègia i un model que inclogui accions econòmiques, urbanístiques, arquitectòniques, de mobilitat, així com de dinamització econòmica, cultural i social que permetin impulsar el Centre com a motor d’activitat cultural, de comerç i turística integrada dins d’un únic discurs que posi en valor el seu llegat històric i patrimonial.




El proper mes d’abril es conformarà el jurat del concurs que estarà format per diversos representants polítics i tècnics de l’Ajuntament de Mataró, per representants dels veïns del centre, per membres del sector del comerç i la restauració de la ciutat participants en la taula transversal de comerç, així com per membres de l’Il·lustre Col·legi d’Arquitectes i Arquitectes tècnics de Catalunya i per un representant del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.




Un cop conformat el jurat, serà el moment d’obrir les pliques amb les 23 idees i s’iniciaran les trobades per valorar-les. Els aspectes que es tindran en compte són l’experiència dels equips que s’han presentat i els resultats obtinguts en la seva trajectòria en les matèries objectes del concurs, les idees prèvies que proposen, i la faceta multidisciplinar dels equips. A partir d’aquesta valoració es seleccionaran un màxim de cinc equips per passar a la segona fase.