Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament acaba l’adequació dels entorns de l’Institut Les Cinc Sénies

Escoltar

L’Ajuntament acaba l’adequació dels entorns de l’Institut Les Cinc Sénies

El recorregut al voltant del centre s’ha ordenat i s’ha condicionat el correcan

L’Ajuntament ha acabat els treballs d’adequació dels entorns de l’Institut Les Cinc Sénies, on s’ha ordenat el recorregut al voltant dels mòduls provisionals que ocupa el centre educatiu i s’ha habilitat la zona de correcan. Aquesta actuació, junt amb la urbanització de la ronda de Miguel de Cervantes entre la plaça d’Alfred Opisso i el carrer de Francisco Herrera que està a punt de finalitzar, millora notablement els accessos a l’institut.




L’alcalde, David Bote, acompanyat del regidor d’Espais Públics i Educació, Miquel Àngel Vadell, han visitat aquest migdia els entorns del centre educatiu. Els treballs realitzats han consistit en la neteja i esbrossada general dels terrenys que envolten el recinte, arrencant les canyes que hi ha a la zona nord del solar. També s’han retirat els arbres que estaven malalts i no es podien recuperar, i la resta s’han podat. El recorregut al voltant de l’espai ocupat pels mòduls provisionals de l’institut s’ha ordenat netejant-lo d’herbes i delimitant-lo amb una tanca de fusta.




A la zona oest s’ha condicionat l’àmbit que ja s’utilitzava de correcan fent un tancat per als gossos amb doble porta d’accés. L’àmbit també queda delimitat per uns murets de rocalla cairejada que donen estabilitat al talús i on s’ha format una graderia que fa les funcions de banc. S’ha col·locat una font d’aigua potable per als gossos.




També a la zona oest s’ha creat un espai d’estada aprofitant els arbres, amb bancs de rocalla al voltant del tronc de dos pins. Per últim, s’hi han col·locat papereres, una font i enllumenat diferenciat per a les zones d’estada i les zones de pas. Les obres, que van ser adjudicades a l’empresa Obras y Pavimentos Brosa, SA, per un import de 95.397,54 € (IVA inclòs), van començar a la segona quinzena de gener i han tingut una durada de dos mesos.