Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament comença la segona fase de les obres de millora de l’àmbit del Triangle Molins

Escoltar

L’Ajuntament comença la segona fase de les obres de millora de l’àmbit del Triangle Molins

L’ordenació i pintat de les places racionalitzarà l’espai i permetrà aparcar 369 vehicles

L’Ajuntament ha començat la segona fase dels treballs de millora del denominat Triangle Molins. L’espai, ubicat entre les rieres de Cirera i de Figuera Major i la ronda de Frederic Mistral, és de titularitat municipal i ocupa una superfície total de 13.221 m², dels quals 8.555 m² s’utilitzen en aquests moments com a aparcament, a excepció de l’activitat de mercat setmanal dels dissabtes.




Durant el 2017 es va fer una primera actuació consistent en la desbrossada, anivellament i arranjament dels talussos que delimiten el solar, la construcció d’una escala d’accés des del pas de vianants de la riera de Cirera i la millora de l’enllumenat. També es va aplicar als terres una capa de grava-ciment que ara serveix de subbase per a la pavimentació. Aquests primers treballs van tenir un cost de 50.392,49 € (IVA inclòs).




La segona fase consisteix en la pavimentació de l’àmbit d’estacionament i el pintat de les places. Amb l’ordenació i delimitació de les places es racionalitzarà l’espai resultant una capacitat per a 369 vehicles, mentre que l’estacionament espontani només permet ara uns 310 cotxes. També es preveu construir un mur d’escullera de contenció de terres en els talussos de la part alta de l’aparcament, que es desbrossaran i es tractaran amb llavors de gespa de fàcil manteniment.




La segona fase de les obres s’ha adjudicat a l’empresa Obres i Paviments Brossa, SA per un import de 155.986,30 €. El projecte té un termini d’execució de 3 mesos.




En una tercera fase dels treballs de millora, per sobre de l’escullera quedarà habilitada una zona tancada de correcan que tindrà accés des de la riera de Figuera Major. Aquest darrer projecte està pressupostat en uns 48.300 €.