Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament fa millores al Casal Municipal de la Gent Gran de Cirera

Escoltar

L’Ajuntament fa millores al Casal Municipal de la Gent Gran de Cirera

Al 2018 també intervé al de Rocafonda i habilita un local al carrer de La Boixa per traslladar-hi el de La Llàntia

L’Ajuntament ha acabat les obres d’adequació del Casal Municipal de la Gent Gran de Cirera, on s’han realitzat millores per garantir l’evacuació en cas d’incendi. Els treballs han permès crear una nova sortida de l’edifici que queda integrada al recorregut d’evacuació per complir els requisits de seguretat de l’equipament, que té un aforament de fins a 240 persones.




La nova sortida d’emergència consisteix en una escala metàl·lica que va des de la primera planta fins a la zona exterior d’hort. Per sortir al carrer s’ha instal·lat un nou tancament amb barra antipànic. El recorregut d’evacuació s’ha senyalitzat i il·luminat amb llums d’emergència.




A més, l’Ajuntament ha instal·lat quatre equips d’aire condicionat i bomba de calor a la sala polivalent i a la zona de cafeteria. S’han invertit 47.500 € entre les millores d’evacuació i la nova climatització. Al 2017 l’Ajuntament també va invertir prop de 10.000 € en adequar l’espai necessari per posar en marxa el servei de menjador en aquest casal.






Altres actuacions a casals de la gent gran




Pel que fa a altres actuacions previstes al 2018 als equipaments de gent gran, des de principis de febrer l’Ajuntament està treballant en les obres d’adequació d’un local d’equipament del carrer de La Boixa per traslladar l’activitat principal del Casal Municipal de la Gent Gran de La Llàntia. El projecte, que inclou la millora de tres locals més d’equipament utilitzats per diferents entitats, té un pressupost d’adjudicació de 274.505,18 € (IVA inclòs). Es preveu la finalització de les obres per al mes d’agost.




L’Ajuntament també va iniciar dilluns passat els treballs de substitució de dos equips de climatització al Casal Municipal de la Gent Gran de Rocafonda i a les dependències de l’Associació Cultural Llibre Viu, ja que els equips actuals estaven obsolets i no donaven el rendiment adequat. L’actuació ha estat adjudicada per 33.878,79 €.




D’altra banda, el passat novembre l’Ajuntament també va fer obres per millorar l’evacuació en situacions d’emergència i adaptar un lavabo al Casal Municipal de la Gent Gran de Molins, amb un cost de 23.742,06 €.