Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep la directora del Club de Vela Mataró Diana Cuadras per la tasca que desenvolupa el club i l’escola

Escoltar

L’alcalde rep la directora del Club de Vela Mataró Diana Cuadras per la tasca que desenvolupa el club i l’escola

El club disposa d’un programa de Vela Accessible i per a tothomL’alcalde, David Bote, i la regidora d’Esports, Marisa Merchán, han rebut avui, 3 d’abril, la directora del Club de Vela Mataró, Diana Cuadras, per la seva trajectòria i per la tasca que desenvolupa a través de l’Escola Vela Mataró amb els programes de vela accessible i per a tothom.
L’Escola Vela Mataró (Associació Esportiva de Vela Accessible i Vela per a tothom Mediterrània) que forma part del Club Vela Mataró compta amb un seguit de peculiaritats que li donen un valor afegit dins d’aquest sector a Catalunya i que l’ha fet mereixedora dos anys seguits, el 2016 i el 2017, del premi “Vela d’Or” que atorga la Federació Catalana de Vela.
Una de les característiques de l’Escola Vela Mataró és que les activitats estan enfocades a la participació de tots els col•lectius i molt especialment a les persones amb discapacitat i/o diversitat funcional així com amb persones en diferents situacions de risc d'exclusió social. La navegació fa que sigui una escola totalment inclusiva i integradora on totes les persones naveguen juntes i amb normalitat.

També treballen amb perspectiva de gènere, essent per exemple que són la única escola a Catalunya amb més personal femení que masculí. Tots els professionals de l’equip estan formats a diferents nivells (terapèutic, lúdic, físic) per poder aconseguir aquest model d’escola inclusiva.

La continuïtat també és un element diferenciador ja que l’activitat és contínua durant tot l’any.