Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Associació Cultural Oca i l’Ajuntament de Mataró acaben l’any amb una revetlla popular

Escoltar

L’Associació Cultural Oca i l’Ajuntament de Mataró acaben l’any amb una revetlla popular

A la tarda es farà l’”Oca dels més petits” amb tallers i xocolatada



El 31 de desembre Mataró acomiadarà l’any 2018 amb una revetlla popular organitzada conjuntament per la Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i l’Associació Cultural Oca de Mataró (Operació Cap d’Any), entitat sense ànim de lucre. La celebració, que arriba a la cinquena edició, repeteix l’estructura de l’any passat: tarda infantil amb activitats diverses, campanades a la plaça de Santa Maria i la revetlla amb música a la plaça de Santa Anna. 




L’objectiu de l’acte és consolidar una festa popular que esdevingui un punt de trobada i de celebració dels mataronins i mataronines i gent de la comarca amb preus populars.




La festa ja començarà a les 17.30 h amb “l’Oca dels més petits”, una tarda infantil amb diferents activitats i xocolatada.




Davant l’èxit de l’any passat, es repetirà “Les campanades al carrer” a la plaça de Santa Maria. Quan ja s’hagi canviat oficialment d’any es baixarà en comitiva cap a la carpa de la plaça de Santa Anna amb l’acompanyament musical d’una discomòbil.




A partir de les 00.30 h i fins les 6 del matí serà el moment de ballar els èxits actuals i els temes de sempre a càrrec de PD Amab i DJ Kilian. L’entrada és gratuïta i les consumicions a preus populars.




L’activitat forma part de la programació específica de la ciutat per a les festes de Nadal. La carpa que acollirà la festa és la mateixa que els dies 2, 3 i 4 de gener s’utilitzarà per rebre els Missatgers Reials i d’altres activitats.




Tota la informació de la revetlla popular es pot trobar al Facebook i Twitter @ocamataro






"No" és "No" Cap agressió sexista!




Des de l’Associació Cultural Oca de Mataró i l’Ajuntament es fa una crida al civisme i al consum responsable per tal d’evitar molèsties al veïnat. En aquesta revetlla popular hi haurà dues persones expertes en violències masclistes per donar informació sobre els recursos que existeixen en aquest àmbit, oferir un espai segur en aquells casos d’agressions o primers indicis de violències i també activar el protocol en cas de necessitat.




En la zona d’oci del Pla d’en Boet hi haurà el punt informatiu, el punt lila, des de les 12 fins a les 6 h amb tres persones expertes en aquesta problemàtica.




Aquestes actuacions formen part de la campanya “No” és “No” Cap agressió sexista! que es va posar en marxa a Mataró per primer cop a la festa major de Les Santes 2017, ha continuat amb més recursos en Les Santes 2018 i que ara, com a prova pilot, s’ha instal•lat en determinades dates a la zona d’oci nocturn del Pla d’en Boet.