Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Espai Jove Cerdanyola s’estrena i s’omple de ciutadans

Escoltar

L’Espai Jove Cerdanyola s’estrena i s’omple de ciutadans

Un concert obert a tota la ciutadania ha amenitzat l’acte inaugural



L’Espai Jove de Cerdanyola s’ha inaugurat avui, 9 de març, amb una visita a les noves instal·lacions; els parlaments d’autoritats, de membres d’entitats vinculades al barri i de dues persones joves usuàries de la Xarxa d’Espais Joves de Mataró. Un concert del grup Oscar Torres & Band ha tancat l’acte que ha comptat amb la participació de molts ciutadans que han pogut conèixer les instal·lacions.




El nou equipament, de 502 m², té entrada des del passeig de Ramon Berenguer III, fa cantonada amb el carrer del Rosselló, on té una sortida d’emergència. A més, l’espai compta amb un pati exterior que dona cap a la plaça de l’Onze de Setembre.




En el torn dels parlaments, en Ahmed Belghazi i l’Aya Isbai El Karkri han parlat en representació dels joves usuaris de l’Espai Jove Cerdanyola i han explicat les seves experiències i aprenentatges en aquest equipament municipal.




L’activitat habitual en l’Espai Jove Cerdanyola comença demà dissabte, 10 de març, i funcionarà en el mateix horari que els altres tres Espais Joves de la ciutat. Els Espais Joves tenen un horari d’atenció de 20 h setmanals: de 16.30 h a 20.30 h, de dimarts a dissabte (a excepció de l’Espai Jove La Llàntia que el dissabte fa el servei en horari de matí, de 9.30 h a 13.30 h).




El projecte del nou Espai Jove Cerdanyola es desenvolupa en el marc del Pla de Mandat 2016-2019, que entre els seus compromisos contempla l’ampliació dels recursos de les polítiques de joventut.