Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La LEN Trophy Final Four de waterpolo femení es disputa a Mataró en un nou emplaçament

Escoltar

La LEN Trophy Final Four de waterpolo femení es disputa a Mataró en un nou emplaçament

Serà el 13 i 14 d’abril a la piscina del Centre Municipal d’Esports El Sorrall



La LEN Trophy Final Four de waterpolo femení que se celebrarà el 13 i 14 d’abril a Mataró ha canviat d’ubicació per les previsions meteorològiques. En principi els partits s’havien de disputar a la piscina descoberta al Centre Natació Mataró (CN Mataró) però finalment es jugaran a la piscina coberta del Centre Municipal d’Esports El Sorrall. A banda de l’equip mataroní La Sirena CN Mataró, jugaran els equips Dunajvaros hongarès, l’Olympiakos del Pireu grec i el Padova italià. 


 




El calendari




Les semifinals se celebraran el divendres 13 d’abril: a les 15.00 hores es disputarà el partit entre l’Olympiakos i el Padova i a les 17.00 hores les sirenes del CN Mataró jugaran contra les noies del Dunajvaros.




Els perdedors d’aquests dos partits es jugaran els tercer i quart lloc el dissabte 14 d’abril, a les 11.30 hores, i la final serà a les 14.00 hores.




L’any 2016 va ser una de les temporades més bones de La Sirena CN Mataró quan van guanyar per primera vegada la LEN Trophy Final Four al Centre Municipal d'Esports El Sorrall i també la Copa de la Reina. Les sirenes entrenades per Florin Bonca ara volen repetir l’èxit amb el públic com a vuitena jugadora.