Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova temporada del cicle Sortim en Família proposa un passeig per diferents arts escèniques

Escoltar

La nova temporada del cicle Sortim en Família proposa un passeig per diferents arts escèniques

De setembre a desembre es podran veure 12 espectacles de circ, clown, música, teatre i titelles per tal que petits i grans gaudeixin junts

 


Dissabte 29 de setembre amb el concert de Suspicious Band comença la nova temporada del cicle Sortim en Família que segueix oferint un ampli ventall de diferents estils artístics perquè petits i grans gaudeixin junts de la cultura. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, la Casa de la Música de Mataró, el Grup Xarxa Mataró, Circulant. Circ en moviment, la mútua Aliança Mataró i AACC Maresme Titelles fan possible aquesta programació variada, amb 12 propostes fins al desembre. 


 


La Casa de la Música, un projecte compartit per la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, l'Institut Català de les Indústries Culturals de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i Visualsonora torna a programar el cicle Xics’n Roll. Aquest és un cicle de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar i permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història de la música. En aquesta nova temporada els grups a qui retran tribut seran l’Elvis Presley (Suspicous Band, Plaça de l’Ajuntament), AC/DC (28 d’octubre a la Sala Clap, amb el grup Sin/City) i Michael Jackson (30 de desembre a la Sala Clap, amb el grup I want u back).


 


La Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró, amb la col•laboració de Circulant, circ en moviment!, oferiran el dia 21 d’octubre la possibilitat de descobrir el Groupe Acrobatique de Tanger. A l’espectacle “Halka” 12 acròbates i 2 músics combinen a la perfecció la pràctica més tradicional d’aquesta disciplina amb la creació més contemporània amb la col•laboració de Circulant, circ en moviment!
La Xarxa Mataró proposa tres espectacles al Teatre Monumental de clown, teatre musical i teatre. El 7 d’octubre es podrà veure l’espectacle “Amb P de pallassso!!” del clown mataroní Sabanni. El 18 de novembre serà el torn de veure el clàssic de Lewis Carroll “Alícia en el país de les meravelles” en versió teatre musical a càrrec de la companyia Viu el Teatre. El darrer espectacle programat per la Xarxa veu d’un altre clàssic “El flautista d’Hamelín. A “El silenci d’Hamelin” Farrés Brothers i Cia afegeixen una nena sorda al conte. L’espectacle, que es veurà el 16 de desembre, va guanyar el premi FETEN 2018 a la millor proposta de Teatre i Inclusió.

 


 

L’AA CC Maresme Titelles programa també tres espectacles a la Sala Casal Aliança. El tret de sortida el donarà el 14 d’octubre un altre guanyador a FETEN, la fira europea d’arts escèniques per a nens i nenes, “Garbanzito en la barriga del Buey”. L’11 de novembre la companya sevillana AseismanosProducciones hi presentarà “Momó y la habitación màgica” i tancarà una adaptació infantil de l’òpera de Mozart La Flauta Màgica a càrrec de la companyia valenciana Teatre Buffo el 9 de desembre.
També al Casal l’Aliança, la productora mataronina Circulant, circ en moviment oferirà dos grans espectacles amb el circ com a puntal. El 4 de novembre la cia Tortell Poltrona presentarà el seu nou espectacle “Allegro Vivace” en el qual s’inspira en els grans pallassos de començaments i mitjans del segle XX. Per altre cantó el 2 de desembre Cia. Mireia Miracle farà gaudir a tota la família amb “Rojo”, un espectacle dolç, entranyable, delicat, senzill i proper.


 


Venda d’entrades


Els espectacles del Teatre Monumental començaran a les 18 h, mentre que els espectacles de la Sala Clap i la Sala Casal l’Aliança ho faran a les 12 h.


 


El preu de les entrades varia en funció de l’organitzador. Els dos espectacles del Xics’n Roll de la Casa de la Música a partir de 3 anys és de 8 € l’anticipada i de 10 € a taquilla, mentre que els adults pagaran 10 € si la compren anticipadament i 12 a taquilla. Hi ha un pack familiar de 2 adults i 2 nens que valdrà 25 € anticipada i 30 a taquilla. Pels espectacles del Grup Xarxa Mataró, 6 € els socis i 8 € l’entrada general. Els espectacles de la Sala Casal l’Aliança tenen un preu de 7 € l’entrada general i 6 € per als socis.


 


A les oficines de la Direcció de Cultura es podran comprar les entrades de tots els espectacles. Es podrà fer de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h i també al web entradesculturamataro.cat. Les entrades dels espectacles del Teatre Monumental també es poden adquirir a la taquilla des d’una hora abans de l’espectacle, mentre que les dels concerts de la Sala Clap es poden comprar al web codetickets.com i des de mitja hora abans a la taquilla.


 


Les entrades pels espectacles del Casal Aliança de Mataró, també es vendran físicament a les oficines de l’Aliança Mataró (plaça de les Tereses, 22), de dilluns a dijous de les 9 a les 18 h i divendres de les 9 a les 14 h, a la botiga Artijoc i a la llibreria Buc de Llibres, i a la taquilla del Casal l’Aliança des d’una hora abans de l’espectacle. També es poden comprar al web www.quedat.cat. Es poden reservar entrades anticipadament fins una hora abans de l’espectacle a circalcasal@circulant.cat, pels de circ, i hola@binixiflat.cat, pels de titelles.


El projecte compta amb el suport de l’Aliança de Mataró, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, i la col•laboració d’Artijoc, jocs i joguines; Buc de llibres; Abacus i el web Sortir amb nens