La quarta edició del Cantagrans se celebra al Teatre Monumental amb l’espectacle “De Berlín al Paral·lel”

Se celebrarà el 24 de febrer i s’hi han inscrit 80 ciutadans majors de 58 anys



La quarta edició del Cantagrans se celebrarà el proper 24 de febrer, a les 19 h, al Teatre Monumental amb el títol “De Berlín al Paral·lel”. El concert, impulsat per l’Auditori de Barcelona i l’Ajuntament de Mataró a través del Servei d’Igualtat i Ciutadania i la Direcció de Cultura, compta amb la participació de prop de 80 ciutadans majors de 58 anys.




Enguany els protagonistes del Cantagrans són ciutadans que s’han apuntat a nivell individual i que interpretaran temes populars, sota la direcció escènica Ignasi Tomàs, com el “Remena nena”; “La vie en rose”; “Flor de nit”; “Marieta de l’ull viu” i un homenatge a Kurt Weill, entre d’altres.




Cada participant ha treballat individualment amb la directora musical del projecte, Montse Meneses i el pianista, Adrià Aguilera, a Can Gassol. Aquests assajos va ser el passat 8, 12 i 19 de febrer.






Gent Gran Activa




Cantagrans és un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de gent gran i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida.




Cantagrans es desenvolupa en dos formats: de manera alternativa, un any se celebra una cantata on hi participen les corals de gent gran; i un altre any, se celebra un concert on hi participen de manera individual persones a partir de 58 anys.




L’espectacle “De Berlín al Paral·lel” és gratuït amb invitació que es pot recollir a les oficines de Cultura Mataró, al web www.entradesculturamataro.cat i una hora abans a la taquilla del Teatre Monumental.