Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La recepció oficial de les Julianes i les Sempronianes acull 24 Julianes i una Clara Semproniana

Escoltar

La recepció oficial de les Julianes i les Sempronianes acull 24 Julianes i una Clara Semproniana

L’obsequi d’enguany ha estat una ventall amb dibuixos de la Família Robafaves i altres figures de Les Santes



L’alcalde de Mataró, David Bote, ha presidit aquest matí, 28 de juliol, la recepció oficial de les Julianes i les Sempronianes mataronines, amb motiu de la celebració de la seva onomàstica ahir, 27 de juliol. 




A Mataró hi viuen actualment 82 nenes o dones que porten el nom d’alguna de les patrones de la ciutat, segons el padró municipal. En concret hi ha 80 Julianes i 2 Sempronianes.




La recepció ha tingut lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament i forma part del programa d’actes de Les Santes, Festa Major de Mataró. L’acte se celebra des de l’any 2006 i permet verificar que els noms de les patrones de la ciutat continuen presents a la societat mataronina.




Aquest any a l’acte han assistit 24 Julianes i 1 Clara Semproniana. A més, les assistents a la recepció s’han endut com a obsequi un ventall amb dibuixos de la Família Robafaves i altres figures de Les Santes.




L’alcalde, David Bote; les regidores de CiU, Dolors Guillén i Isabel Martínez; el regidor José Luís Calzada del PP; la regidora Carme Polvillo de la CUP; la regidora Montse Morón de VOLEMataró i el regidor d’ICV-EUiA, Esteve Martínez, han entregat els ventalls, un per un, a les assistents. La recepció ha finalitzat amb la tradicional fotografia de grup.