Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde reitera la petició de més efectius al conseller d'Interior i proposa la revisió del conveni entre Policia Local i Mossos

Escoltar

L'alcalde reitera la petició de més efectius al conseller d'Interior i proposa la revisió del conveni entre Policia Local i Mossos

L’alcalde de Mataró, David Bote, s'ha entrevistat aquesta passada setmana amb el conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, amb l’objectiu d’abordar diversos temes relacionats amb la gestió de la seguretat pública a la ciutat.
La trobada va tenir lloc dilluns a la seu de la conselleria i hi van assistir també el regidor de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern de l’Ajuntament, Juan Carlos Jerez, i el director general de la Policia de la Generalitat, Andreu J. Martínez.
L’alcalde va traslladar-li al conseller la petició de més agents de Mossos d’Esquadra per encarregar-se de la seguretat pública a Mataró, reclamació que ja ha estat manifestada en anteriors ocasions a diferents nivells al Departament d’Interior i que està destinada, a banda de garantir uns estàndards òptims en la prestació de serveis, a fer possible que la Policia Local pugui reorientar-se per destinar més recursos a competències pròpies com ara la intervenció comunitària, policia administrativa i trànsit.

En aquest context, l’Ajuntament de Mataró ha plantejat al Departament d’Interior la revisió del conveni de coordinació i col·laboració policial que ambdues administracions van signar el 2002, en el moment que es van desplegar els Mossos d’Esquadra.