Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró aplega els millors esportistes de la ciutat a la 63a Nit de l'Esport

Escoltar

Mataró aplega els millors esportistes de la ciutat a la 63a Nit de l'Esport

La gran cita de l'esport mataroní tindrà lloc aquest divendres 6 d'abril a les 20 h al Teatre Monumental

La cita per excel·lència de l’esport mataroní, la Nit de l’Esport, se celebrarà aquest proper divendres 6 d’abril a les 20 h al Teatre Monumental. La vetllada és la trobada anual per homenatjar i reconèixer els èxits d’esportistes, tècnics, àrbitres, escoles, clubs, entitats i periodistes relacionats amb el món de l’esport mataroní. La 63a Nit de l’Esport aquest any girarà entorn a l’esport i el cinema.

 


L’acte, que aquest any arriba a la 63a edició, estarà presidit per l’alcalde, David Bote, i l’acompanyaran la regidora d’Esports, Marisa Merchán; el representant territorial de l'Esport a Barcelona, Santi Siquier; i el coordinador d'Esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga. La Nit de l’Esport, que s’iniciarà amb una exhibició de dansa a càrrec de l’acadèmia mataronina +QBall, estarà conduïda per la periodista Helena Novellas.

 




76 reconeixements





En el transcurs de la Nit de l’Esport es lliuraran 76 reconeixements que premiaran els millors esportistes de l’any 2017, que seran reconeguts amb trofeus, diplomes o mencions especials. El trofeu és una obra original de l’artista mataroní Perecoll.

 


Entre les 42 nominacions individuals de 17 disciplines hi ha 27 campions o campiones de Catalunya, 26 d’Espanya, 2 subcampionats d’Europa i 1 subcampionat del món.

 


Les categories que aspiren a obtenir premi, en la vessant masculina i femenina, són infantil, cadet, juvenil i sènior de 17 disciplines diferents: atletisme, bàsquet, fotosub apnea, futbol, gimnàstica artística, handbol, hockey herba, natació, natació artística, patinatge, pesca submarina, snowboard, taekwondo, tennis, tennis taula, tir olímpic i waterpolo.

 


La nit es tancarà amb el premi més esperat, el de millor esportista de l’any 2017 per la seva contribució a portar el nom de Mataró més enllà de les fronteres esportives de la ciutat. L’any passat el guardó va ser per al tennista Albert Ramos.

 


També s’atorgaran premis als millors equips en les diferents categories i es donaran tres mencions especials. La resta de premis que es lliuraran són:

 


-Premi a les escoles i centres de secundària participants als Jocs Escolars amb més inscrits en els Jocs Escolars




-Premi a les escoles amb més participació als Jocs Escolars en esports d’equip i esports individuals de primària i secundària




-Premi a l’escola amb un increment més alt de participació en els Jocs Escolars respecte al curs anterior




-Premi Josep Gomà Carol a la millor tasca periodística en pro de l’esport mataroní




-Premi a la tasca arbitral




-Premi a la millor tasca tècnica esportiva




-Premi a l’entitat més destacada per la seva promoció envers l’esport




-Premi a la trajectòria en esport adaptat




-Premi a la trajectòria en esport escolar




-Premi a la tasca directiva




-Esportista més destacat en esport adaptat




-Diverses mencions especials




-Mencions especials per a les entitats que han assolit ascensos a categories estatals

 


El jurat de la 63a Nit de l’Esport l’han format representants del Consell Municipal d’Esports i periodistes esportius de tots els mitjans de comunicació locals.

 


La Nit de l’Esport es podrà seguir a través del perfil de Twitter @esportmataro i l’etiqueta #63NitEsport, i a través de Mataró Audiovisual, tant per televisió com per ràdio.