Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la IV Jornada de l’esport adaptat al carrer

Escoltar

Mataró celebra la IV Jornada de l’esport adaptat al carrer

La jornada es farà el diumenge 6 de maig a l’espai firal del Parc Central



L’Ajuntament i el Club Esportiu Fem Esport Mataró (FEM) organitzen la IV Jornada de l’esport adaptat al carrer el proper diumenge 6 de maig, a l’espai firal del Parc Central, de 10 h a 14 h.




El Club FEM convida totes les entitats de Mataró i el Maresme que ofereixen esport adaptat a persones amb discapacitat a participar en aquesta IV Jornada de l’esport adaptat al carrer. Totes les entitats disposen d’un estand per donar a conèixer el seu programa esportiu i també s’organitzen partits entre les diferents entitats, es fan exhibicions i tallers d’activitats variades i destinades a tota la població.




L’objectiu és conscienciar la població de la tasca que realitza el Club FEM i tots els clubs i entitats de la ciutat i de la comarca perquè l’esport arribi a tots els ciutadans sigui quina sigui la seva discapacitat. Durant el 2017, el club FEM va portar a terme activitats de bàsquet, atletisme, futbol, petanca, multiesport, FEMZumba, tennis taula.




El Club FEM facilita la inclusió dintre de l’esport ordinari, treballa en xarxa amb entitats esportives i socials per a la plena inclusió de l’esport adaptat a Mataró i comarca, convidant als clubs esportius perquè tinguin seccions d’esport adaptat i que integrin i impregnin d’aquests valors als seus esportistes i socis.