Mataró celebra la IV Jornada de l’esport adaptat al carrer

La jornada es farà el diumenge 6 de maig a l’espai firal del Parc Central



L’Ajuntament i el Club Esportiu Fem Esport Mataró (FEM) organitzen la IV Jornada de l’esport adaptat al carrer el proper diumenge 6 de maig, a l’espai firal del Parc Central, de 10 h a 14 h.




El Club FEM convida totes les entitats de Mataró i el Maresme que ofereixen esport adaptat a persones amb discapacitat a participar en aquesta IV Jornada de l’esport adaptat al carrer. Totes les entitats disposen d’un estand per donar a conèixer el seu programa esportiu i també s’organitzen partits entre les diferents entitats, es fan exhibicions i tallers d’activitats variades i destinades a tota la població.




L’objectiu és conscienciar la població de la tasca que realitza el Club FEM i tots els clubs i entitats de la ciutat i de la comarca perquè l’esport arribi a tots els ciutadans sigui quina sigui la seva discapacitat. Durant el 2017, el club FEM va portar a terme activitats de bàsquet, atletisme, futbol, petanca, multiesport, FEMZumba, tennis taula.




El Club FEM facilita la inclusió dintre de l’esport ordinari, treballa en xarxa amb entitats esportives i socials per a la plena inclusió de l’esport adaptat a Mataró i comarca, convidant als clubs esportius perquè tinguin seccions d’esport adaptat i que integrin i impregnin d’aquests valors als seus esportistes i socis.