Mataró commemora el 78è aniversari de la mort de Lluís Companys

L’escriptor Antonio Soler protagonitza l’acte institucional amb una conferència sobre la relació entre Lluís Companys, Joan Peiró i Salvador Seguí

Mataró commemorarà el proper dilluns 15 d’octubre el 78è aniversari de la mort de Lluís Companys amb la tradicional ofrena floral i un acte institucional protagonitzat per l’escriptor Antonio Soler.




Els actes d’homenatge començaran a les 19 h, quan tindrà lloc l'ofrena floral davant el monument en memòria al president de la Generalitat afusellat, situat a l’avinguda de Lluís Companys. L’acte comptarà amb la participació de l’Escola Municipal de Música de Mataró.




A les 20 h, el Saló de Sessions de l’Ajuntament acollirà l’acte institucional. Aquest any està protagonitzat per l’escriptor Antonio Soler, que oferirà la conferència “Aquellos años de plomo y esperanzas”, sobre la relació entre Lluís Companys, Joan Peiró i Salvador Seguí (el Noi del Sucre).






Antonio Soler




Nascut a Màlaga, Antonio Soler és escriptor, guionista de televisió i col•laborador de premsa. Novel·lista i assagista, Soler és autor, entre d’altres, d’ “El camino de los ingleses”, obra amb la qual va guanyar el Premi Nadal al 2004 i que va tenir adaptació cinematogràfica, amb guió del propi escriptor.