Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró escull les obres guanyadores del tercer Concurs de Microteatre

Escoltar

Mataró escull les obres guanyadores del tercer Concurs de Microteatre

Els dies 14 i 15 de desembre es podran veure les 7 obres finalistes a Can Palauet i Can Serra



Aquest cap de setmana se celebra la fase final de la tercera edició del Concurs de Microteatre de Mataró. A Can Palauet i a Can Serra del Museu de Mataró es podran veure les obres de quinze minuts, representades entre dos i quatre actors que han estat seleccionades per un jurat especialitzat en arts escèniques. El públic assistent decidirà les obres guanyadores.


 


En total s'han seleccionat set propostes teatrals que participaran en el concurs per endur-se els premis atorgats per votació popular. Les finalistes són: “ ... A les 4:47”, “ Di la verdad”, “Memòria digital”, “El torero”, “Muntaner 666”, “Terra gràvida” i “Relacions de parella”.


 


Els micro espectacles s’aniran repetint els dies 14 i 15 de desembre de les 20 h fins a les 24 aproximadament.




S’atorgaran tres premis de votació popular: el primer és de 300 €, el segon és de 200 € i el tercer premi és de 100 €. En cas d’empat se sumarà l’import dels premis i es repartirà a parts iguals entre els guanyadors.




El públic podrà accedir lliurement a tots els espectacles. L’aforament és limitat a 24 persones i s’hauran de recollir les invitacions als espectacles a les oficines de la Direcció de Cultura.

 


 


El dia de l’espectacle els assistents rebran una butlleta per votar els tres espectacles que més els hagin agradat i que se'ls segellarà com a comprovant que han pogut gaudir de l'obra. Cal tenir en compte que per poder votar s'ha d'acreditar haver vist un mínim de quatre obres.


 


Els espectacles guanyadors es faran públics el 18 de desembre.