Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró i sis ajuntaments més contractaran conjuntament una plataforma de licitació electrònica

Escoltar

Mataró i sis ajuntaments més contractaran conjuntament una plataforma de licitació electrònica

L'Ajuntament de Barcelona lidera la iniciativa i, a més a més de Mataró, també hi participen Gavà, Girona, Granollers, Premià de Mar i Terrassa

L’Ajuntament de Mataró és un dels set municipis catalans que contractaran de manera conjunta una plataforma de contractació electrònica. La iniciativa està impulsada i liderada per l’Ajuntament de Barcelona i, a més a més de Mataró, també s’hi ha sumat els ajuntaments de Gavà, Girona, Granollers, Premià de Mar i Terrassa. 

 


Aquesta adquisició suposarà més eficiència interna en els processos administratius i una garantia de millor accés a les licitacions de les petites i mitjanes empreses i proveïdors locals, així com també una màxima transparència en els processos de selecció de la millor oferta.

 


Els set ajuntaments han signat un conveni de col·laboració que serà vigent mentre estigui en execució el contracte de referència.

 




53 expedients tramitats i 173 ofertes rebudes





L'Ajuntament de Mataró ja utilitza una plataforma electrònica de licitació pública des d’octubre de 2017. Des d’aleshores, s’han tramitat 53 expedients i s’han rebut 173 ofertes.

 


La posada d’aquesta plataforma de licitació pública respon al treball de l’Ajuntament per modernitzar els procediments de gestió interna i avançar en l’administració electrònica, tal com estableix la Llei 39/2015 d’1 d’octubre de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.